Támogató

Fizetési megoldás
Kövess minket a Facebookon is!
Termékajánló
Hírlevél

Rólunk

Küldetésünk…

"Célunk, hogy környezetbarát termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat."

Kulcsár Ildikó, a termékek megálmodója és megalkotója

Hisszük, és hirdetjük, hogy életünk nem csak rólunk, sokkal inkább a családunkról, és legfőképpen a gyermekeinkről szól! Az ő egészségükhöz pedig elengedhetetlen lakóterünk, szűkebb környezetünk védelme, amelyhez termékeinkkel segítséget kívánunk, és tudunk is nyújtani!

De ehhez már nem elég csupán a tisztaság…

 

A Zöld Tisztaság filozófiáról…

Hisszük, és hirdetjük, hogy életünk nem csak rólunk, sokkal inkább a családunkról, és legfőképpen a gyermekeinkről szól! Az ő egészségükhöz pedig elengedhetetlen lakóterünk és szűkebb környezetünk védelme, amelyhez termékeinkkel segítséget kívánunk, és tudunk is nyújtani!

De ehhez már nem elég csupán a tisztaság…

 

Belegondoltak már valaha abba, hogy a napi takarítás során – legyen az felmosás, mosogatás, vegyszeres portörlés, vagy akár a fürdőszoba/wc fertőtlenítése – hová kerül az a sok vegyszer, amit felhasználunk? Mert azt bizony nagy százalékban belélegzi a családunk, illetve felszívódik a bőrünkön át, és lassan mérgezzük vele magunkat ugyanúgy, mint a környezetünket…

A termékek gyártója, a Cudy Future Kft. egyike azon dinamikusan fejlődő hazai családi vállalkozásoknak, amely maximálisan elkötelezett környezetünk és egészségünk megóvása, az állatok védelme, a folyamatos innováció, és a hazai munkaerőre épített ipari fejlesztés mellett.

Éppen ezért valamennyi termékünk esetén, magunkkal szembeni alapvető és legfontosabb elvárásunk, hogy kizárólag olyan alapanyagokból készüljön, amely megfelel a legszigorúbb környezeti előírásoknak, biológiailag legyen a lehető legjobban lebomló, és lehető legkevésbé károsítja az egészséget és a környezetet.  

 

Nekünk a Család egészsége a legfontosabb…

…ezért termékeinket is ezen cél vezérletével fejlesztjük, gyártjuk, amelyek összetételénél, csomagolásánál első számú szempont, hogy a legminimálisabbra csökkenjen a háztartások, intézmények és üzemek környezeti terhelése.

Vásárlóinknál azt szeretnénk elérni, hogy járjanak ők is környezettudatosan nyitott szemmel, és figyeljenek oda arra, hogy milyen vegyszereket engednek be az otthonukba, mert ezzel megóvják a szeretteiket is!

 

Mi azt vállaljuk, hogy ehhez tőlünk kizárólag kiváló minőségű, környezet- és „családkímélő” tisztítószereket fognak beszerezni kedvező áron, amelyet szigorúan ellenőrzött minőségű európai és hazai alapanyagokból hazai munkaerővel gyártottunk az Ön családjának, a mindenkori fogyasztói igényeknek megfelelően.

 

Minden termékünk állatkísérlet-mentes!

 

 

Webáruház készítés