Támogató

Fizetési megoldás
Kövess minket a Facebookon is!
Termékajánló
Hírlevél

CUDY illat- és allergén mentes termékcsalád

Főkategória >CUDY illat- és allergén mentes termékcsalád

 

A Cudy illatmentes termékcsaládot kifejezetten az érzékeny bőrűek és az allergiások igényeinek figyelembe vételével alkottuk meg.

Sajnálatos módon az illatosított kozmetikumok, tisztítószerek évről évre egyre több embernél okoznak panaszt, és már a gyerekekeinket is gyakran érinti ez a probléma, sokszor a már újszülötteknél is használatos, illatosított termékeknek betudhatóan.

Termékeink előállításánál fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy ne tartalmazzák a 1223/2009/EK rendeletben szabályozott 26 potenciális allergén komponenst.

Ha Ön szenvedett már kontaktallergia tünetei (csalánkiütés, ekcéma) miatt, mindig ellenőrizze vásárlás előtt a tisztítószer vagy kozmetikai termék “Ingredients” összetételét, hogy tartalmazza-e a felsorolt 26 potenciális allergén illatanyagok valamelyikét, vagy vásároljon a Cudy Illatmentes termékcsaládból, ugyanis ezek az allergén anyagok az arra érzékeny egyéneknél valószínűsíthetően allergiás reakciót váltanak ki.

Ezen túlmenően termékcsaládunk foszfátmentes, parabénmentes, klórmentes továbbá kizárólag ECOLABEL minősítésnek megfelelő alapanyagokból készül az Ön és családja védelme érdekében!


Sorrend:


Webáruház készítés